Værnemidler med jeres logo

Har du brug for værnemidler, håndsprit og andet udstyr
med egen branding til brug i kampen mod Corona?

Medicinske CE-mærkede mundbind

Vi leverer godkendte medicinske mundbind af typen IIR, godkendt i henhold til EN14683 samt ISO10993. Masken er med justerbar næse-clip og elastik. Maskerne leveres sammen med brugsanvisning, og det er vigtigt at følge anbefalingerne for brug og håndtering af mundbind.

Vi leverer medicinske mundbind i æsker a 50 stk. eller i kundetilpassede pakker á 1 stk. eller flere mundbind efter behov. Det er muligt at få trykt logo på emballagen. Hvis du mangler hjælp til design, kan vi også hjælpe med dette.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på små eller store mængder af Ce-mærkede medicinske mundbind. Vi fører lager og kan levere omgående. Vi leverer til hele Skandinavien.

mpa@profilbureauet.com

+45 27889398

Hvis du vil læse mere om anbefalingerne ved brug af mundbind:
https://www.sst.dk/da/corona/Forebyg-smitte/Mundbind-og-barrierer

Genanvendelige stofmasker

Vi leverer behagelige skræddersyede genanvendelige stofmasker, der er testet i henhold til den europæiske vejledning CEN CWA17553:2020. Vores stofmasker er produceret i mikrofiber, og har en dokumenteret filtreringsgrad på min. 90% samt en kvalitet og udformning, der gør at de lever op til de europæiske krav for CEN.

Vi sublimationstrykker stofmaskerne og kan levere fra 50 stk. i netop det design, som du ønsker. Stofmaskerne er leveret i enkeltstykpakning og med brugsanvisning på dansk. Hvis du mangler hjælp til design, kan vi også hjælpe med dette.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på små eller store mængder af gode genanvendelige stofmasker med egen branding. Vi leverer til hele Skandinavien.

mpa@profilbureauet.com

+45 27889398

Hvis du vil læse mere om anbefalingerne ved brug af mundbind:
https://www.sst.dk/da/corona/Forebyg-smitte/Mundbind-og-barrierer

Hånddesinfektion 70-75% med glycerin

Vi leverer hånddesinfektion med certificeret indhold, produceret i Danmark, godkendt og registreret hos de danske myndigheder. Vores hånddesinfektion er alkoholbaseret og tilsat glycerin, der blødgør huden. Produktet er effektivt mod bakterier og vira, som ofte er årsag til smittespredning fra diverse overflader. Ifølge myndighederne i Danmark skal håndsprit som middel mod hindring af Corona-smitte indeholde minimum 70% aktivstof.

Vi leverer håndsprit i 20ml flad spraybeholder, 70.ml. med spray eller gel samt eller i 500 ml. gel med pumpe. Vi er både lagerførende i håndsprit til omgående levering og kan producere kundetilpassede løsninger med egen branding. Hvis du mangler hjælp til design, kan vi også hjælpe med dette.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på små eller store mængder af den vigtige håndsprit – med eller uden egen branding. Vi leverer til hele Skandinavien.

mpa@profilbureauet.com

+45 27889398

Handsker, kitler, visirer, klistermærker, POS-materiale, beklædning og lign.

Vi producerer kundetilpassede elementer til markering af påbud, anbefalinger eller budskaber i forbindelse med Corona. Herudover leverer vi også handsker, kitler, visirer samt andet værneudstyr.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på elementer, der understøtter nudging i forhold til kunder, kolleger, medlemmer eller andre. Vi skræddersyr alle elementer, så disse produceres til netop din virksomhed eller kampagne med egen branding. Vi leverer til hele Skandinavien.

mpa@profilbureauet.com

+45 27889398